Vi arbetar tätt ihop med våra kunder, mitt i Europa


Hässleholm, med sin geografiska punkt mitt i Europa, är tillsammans med resten av Skåne en naturlig sluss mellan Sverige och Europa. Arbetet gör vi tillsammans med dig som kund för att förstå dina visioner och mål. Vi är flexibla och anpassar oss snabbt efter omvärldens behov. Vår ambitionsnivå är hög, och vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

 

VILKA ÄR VI?


Tänker lokalt och agerar globalt


Hässleholm Autoport bildades 2016 och består idag av 120 000 kvm fastigheter i centrala Hässleholm. Byggnationerna uppgår till 60 000 kvm lager, och ca: 500 kontorsarbetsplatser. Ytterligare 40 000 kvm ingår i inhägnat område.

ÖVRIGA TJÄNSTER


Kostnadseffektiv tredjepartlogistik


Förutom lager och kontorsuthyrning, erbjuder även Autoport en kostnadseffektiv tredjepartlogistik för företag. Vi har varje dag leveranspunkter till hela Norden, och import från stora delar av världen. Tillsammans med våra samarbetspartner är vi flexibla och kan snabbt anpassa oss efter vår kunders behov. En av våra målsättningar är att vi alltid ska kunna erbjuda våra kunder vad de behöver, varken mer eller mindre.Varför i Hässleholm?

Hässleholm, med sin geografiska punkt mitt i Europa, är tillsammans med resten av Skåne en naturlig sluss mellan Sverige och Europa. Här finns alla möjligheter! Med närheten till järnväg, hamn, och med hela Europa som granne känns det mer rätt än någonsin att finnas i denna del av Sverige och Skåne.

KONTAKTA OSS


Har du några frågor? Hör av dig så berättar vi mer


KONTAKTA OSS